Select Page

En la vesprada del dimarts tenia lloc l’última reunió del Consell rector de Caixaltea que acaba de ser renovat. Així mateix, es produïa la primera convocatòria del nou Consell. Convocatòria que va servir per a proclamar José Miguel Cortés president de l’entitat.
Al càrrec de Secreatri, que era l’altre a renovar, va accedir Sebastián Pérez Cortés. Els nous consellers, Silvia Pérez, Javi Serrat, Antonio Ripoll i Batiste Ferrer ocuparan els càrrecs vacants de vocals.


Després del nomenament, el nou president, procedent de la candidatura abonada pel Partit Popular, feia una valoració molt positiva per al seu partit. No oblidem que José Miguel Cortés és també el president de l’agrupació local del PP. “El PP ha obtingut un suport majoritari i el més destacable és la pèrdua de suport al PSOE. El candidat més votat del PP va obtindre el doble de vots que el més votat del PSOE, Batiste Ferrer; una cosa que no va succeir en les passades eleccions, per la qual cosa considerem bons els resultats obtinguts pel PP”.


A més, José Miguel Cortés, qualificava com “nova” la situació derivada del resultat electoral, “el resultat ha produït una situació nova en Caixaltea i és que és la primera vegada que els nous consellers no repetixen en el càrrec”.


Quant al nombre de vots emesos “ha sigut pràcticament el mateix que el de fa dos anys.En total van ser 3.589, dels quals 1.566 van correspondre a socis presents i 2.023 a socis representats”.

Pin It on Pinterest