Select Page

Este matí a Palau Altea, Caixaltea donava a conéixer els guanyadors de la quarta edició del seu concurs de pintura. Juan Palomares Pérez, Javier Gómez Quintana i Pedro Rabal Redondo s’han alçat amb els tres premis que el Jurat ha concedit; valorats cada un d’ells en 500€. Els dos accèssits atorgats han sigut per a Laura Llinares Sellés i Evaristo Alguacil López.
En l’acte d’entrega de premis han estat presents el president de Caixaltea i consellers de l’entitat, els integrants del Jurat i els propis artistes. Ha clausurat l’acte l’alcalde, Andrés Ripoll.
Com ha explicat el president de l’entitat, Jaime Sellés, el Jurat, ha estat compost per Josep Sou, Alfonso Saura, Eberhard Schlotter, Gaspar Lledó, Teresa Martínez i el mateix Sellés; qui ha agraït a l’Ajuntament la cessió d’instal·lacions per a albergar el Concurs; així com la col·laboració de la Universitat Miguel Hernández, a través de la Facultat alteana de Belles Arts.
En total han sigut 51 les obres presentades a esta quarta edició del Concurs, que tenia per títol “Pobles de la Marina” i que romandran exposades fins al pròxim 7 de maig a Palau Altea.
Ha sigut Josep Sou, com a secreatri del Jurat i comissari de l’Exposició l’encarregat de desvelar el nom dels premiats.
Finalment l’alcalde ha agraït a Caixaltea i a la UMH el desenvolupament d’esta nova edició del Concurs. “Cal destacar que en este concurs, quatre institucions com són Caixaltea, UMH, l’Ajuntament i la Fundació Schlotter unixen esforços en favor d’un idioma universal com és l’art”, ha conclòs el primer edil alteà.

Pin It on Pinterest