Select Page

Pepa Perles: La inversió de 12.000 euros permet “soterrar els cables de llum donant major amplitud a les voreres”


Dilluns passat dia 26 d’abril van començar les obres d’eliminació de dos torres elèctriques ubicades en la contornada del col·legi Les Rotes. Es tracta d’una gestió promoguda per la regidoria d’Educació que permetrà “millorar la seguretat de la zona escolar i la seua imatge”, ha afirmat l’edil de l’àrea, Pepa Perles.


El projecte compta amb una inversió de 12.000 euros i es preveu que finalitze en quinze dies. “Ara s’estan soterrant els cables de llum que anaven pel carrer Alcoi i el carrer contigu i després s’eliminaran les torres”, ha apuntat la responsable d’Educació. Així mateix, l’edil també ha recordat que les dos torres “estaven ubicades en el cantó del centre educatiu i impedien el pas dels escolars ja que es trobaven enmig de la vorera”. “Amb la seua eliminació aconseguim que les voreres tinguen més amplitud tant per a ús dels xiquets com de les persones que passegen per la zona”, ha insistit la regidora.


Segons Perles, les obres han començat davant de la demanda de la comunitat escolar que “demandava este projecte des de fa prou anys”. “Des de l’actual equip de Govern considerem que les obres eren necessàries i després de realitzar moltes gestions hem aconseguit que siguen una realitat”, ha subratllat.

Pin It on Pinterest