Select Page

Grans actors s’unixen en l’obra “Glengarry Glen Ross” Carlos Hipólito, Gonzalo de Castro, Ginés García Millán i Alberto Esglésies este dissabte 1 de maig en Palau Altea. Junt amb ells està també Andrés Herrera i Jorge Bosch amb la direcció de Daniel Veronese. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha incidit en la professionalitat de tots estos actors per la seua llarga experiència com a actors i ha introduït la importància de l’obra i de l’escriptor D. Mamet “amb esta obra de teatre, Mamet (autor dels Intocables o El Carter Sempre Crida Dos Vegades), va obtindre el Premi Pulitzer en 1984, més tard es va portar al cine en 1992 amb la direcció de James Foley i els actors al Pacino, Jack Lemmon i Alec Baldwin”. Així, ha continuat remarcant la versatilitat de Mamet com “assagista, novel·lista, autor teatral, guionista i director de cine nord-americà, ha sigut dos vegades candidat a l’Oscar de Hollywood. Va començar la seua carrera com a actor i director abans de convertir-se en un aclamat dramaturg amb tres peces estrenades en Broadway en 1976 “The Duck Variations”; “Sexual Perversity in Chicago” i “American Búfal””.
La història narra un moment en què la crisi constreny en una empresa immobiliària que proposa als seus empleats el sistema següent: el millor venedor serà recompensat amb un Cadillac, el segon més eficient amb un joc de ganivets, i el que menys venga serà despedit. La feroç competitivitat entre els treballadors, hòmens de classe mitjana entre la precarietat dels seus ocupacions i l’ànsia per aconseguir l’èxit, els porta a utilitzar tot tipus d’argúcies.

Pin It on Pinterest