Select Page

Este divendres 23 d’abril i a Palau Altea el conegut humorista Toni Albà presenta el monòleg “Audiència I-Reial” en versió valenciana. Serà a partir de les 21 h i amb la finalitat d’arreplegar fons per a la celebració de les festes de Sant Antoni de l’11 i 12 de juny. En la presentació d’esta obra ha participat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, remarcant la col·laboració de l’Ajuntament i de la regidoria amb una entitat alteana “en este cas, festera, com és la comissió de festes de Sant Antoni ja que com sabeu és constant la nostra disposició per a oferir tot el que es requerix perquè les festes i les seues comissions puguen arreplegar els fons necessaris perquè disfrutem dels programes festius que preparen”.
Així mateix, Zaragoza ha explicat quin tipus d’actuació ha triat la comissió per a este divendres “es tracta d’una obra que segur que farà riure sense parar. Toni Albà i la seua companyia ens porten “Audiència I-Reial”, un monòleg on Toni ens transporta a un estat modern en què el cap d’estat, rei, en roda de premsa es permet contestar a totes les preguntes que fan els periodistes”. El clavari de les festes, Vicente Alvado, ha continuat destacant “en este conegut còmic a nivell nacional d’Albà podem identificar el Rei, al president del govern, al Papa, sense que es diga explícitament amb la professionalitat d’este actor i director que és Toni Albà”. 

Pin It on Pinterest