Select Page

Dilluns que ve tindrà lloc al Centre Social una reunió informativa per als pares amb xiquets de tres anys


Des de la regidoria d’Educació s’ha informat que el nou període de matriculació per al curs 2010-2011 serà del 4 al 14 de maig. “Esta convocatòria afecta els xiquets i xiquetes que s’incorporen per primera vegada al col·legi i que tenen tres anys així com als pares que volen canviar els seus fills d’un col·legi a un altre o d’una població a una altra”, ha explicat la regidora de l’àrea, Pepa Perles.


A més, l’edil ha anunciat que des de la pàgina web de l’Ajuntament (www.ayuntamientoaltea.es) es pot accedir a tota la informació necessària. “En la web es pot consultar com s’han d’omplir les instàncies, què cal fer i els requisits que han de complir”, ha informat Perles. Així mateix, la regidora ha aconsellat que “rellenen correctament les instàncies que s’han de portar al col·legi que s’haja triat com a primera opció”.


Pepa Perles ha avançat la documentació que s’ha d’aportar com “un informe de salut escolar, fotocòpia del DNI o passaport, fotocòpia del llibre de família i un justificant de la residència a Altea aportant un rebut de llum o lloguer”. Hi ha altres requisits que es tenen en compte per a optar al centre escolar triat en el cas que hi haja més demanda que places oferides per al que és aconsellable aportar “la declaració de la renda 2008, declarar si s’és família nombrosa, si hi ha alguna discapacitat o si és un esportista d’elit” perquè “totes estes dades donen punts”, ha subratllat la regidora. En el cas de comptabilitzar-se alumnes sobrants en un centre escolar “es fa una baremació per la Comissió d’Escolarització amb tota la documentació que s’ha presentat”, ha detallat l’edil.


Per a facilitar més informació als pares, s’ha convocat una reunió dilluns que ve dia 26 d’abril a les 17.15 hores al Centre Social. “On els explicarem tota la documentació que han de presentar, els programes que s’oferixen en el nostre municipi i resoldrem els seus dubtes”, ha finalitzat la responsable d’Educació.


 

Pin It on Pinterest