Select Page

Altea ha promocionat la seua oferta turística al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) que s’ha celebrat del 15 al 18 d’abril a Barcelona. Entre els temes que més han interessat al turisme català destaquen “la renovada ruta senderista de Sierra Bèrnia, els allotjaments, la gastronomia alteana, la concentració d’autocaravanistes que tindrà lloc al maig i les activitats previstes per a l’estiu”, ha explicat l’edil de Turisme, Miquel Zaragoza, qui ha realitzat una valoració positiva de l’esdeveniment turístic que “ha superat les nostres expectatives tant per l’afluència de visitants com per l’interés que han mostrat per Altea”.
L’alcalde, Andrés Ripoll, també ha assistit a la fira junt amb el regidor de Turisme i a la tècnic municipal, Fina Huertas, per a “atendre la important afluència de visitants que vam tindre en l’estand que, recordem, s’incloïa dins del Patronat de Turisme de la Costa Blanca i que ens va situar entre els municipis de Benissa i El Campello”, ha afirmat Zaragoza. Tant el primer edil com el regidor de Turisme van rebre en l’estand alteà, la visita de la directora general del Patronat de Turisme de la Costa Blanca, Gema Amor.
“La proximitat geogràfica, la similitud lingüística i la gran afluència de turistes catalans que ens visiten cada any, fan imprescindible la nostra presència en la fira que ha sigut molt beneficiosa per a la nostra promoció turística”, ha subratllat el regidor socialista.
La SITC ha comptat amb un total de 195.000 visitants, més de 1.100 expositors i l’assistència de 60 països a més de les comunitats autònomes espanyoles.



 

Pin It on Pinterest