Select Page

L’edil d’Igualtat, Gemma Córcoles, ha inaugurat hui a les 11 hores al CEAM el I Fòrum Dones en l’actualitat 2010. L’associacionisme era l’eix central de la trobada que hi ha organitzat l’associació per al Desenvolupament de Dones Emprenedores (MEMBA) gràcies a un conveni subscrit amb les regidories d’Igualtat i Comerç.


Un total de 30 dones d’Altea han participat en les jornades, superant així les expectatives de l’esdeveniment que comptava amb 25 inscrites. Córcoles ha qualificat el fòrum com “positiu” on s’han tractat temes com “els beneficis que té que les dones treballen en xarxa i puguen donar a conéixer els objectius de les seues empreses o les idees que tenen cada una d’elles o les pautes per a conciliar la vida laboral i personal”. A més, la iniciativa ha permés que “les inscrites conegueren el treball que desenvolupa MEMBA i que permet que les accions de comerç i treball que desenvolupen les dones alteanes es donen a conéixer en tota la comarca de la Marina Baixa”, ha afirmat la regidora socialista.
L’encarregada d’impartir la conferència davall el títol “L’associacionisme de dones. Valor social i personal en benefici de les dones i del conjunt de la societat” ha sigut l’agent d’Igualtat d’Infodona, María José García. També s’ha comptat amb la presència de la representant de MEMBA, María José Tent, l’edil d’Infraestructures, Santiago Ronda, i la regidora d’Educació, Pepa Perles.
Com a clausura de l’acte, s’ha organitzat una menjar gratuïta per a les dones assistents on “hem participat en una trobada relaxada i hem pogut conéixer la situació personal de cada persona i com concilien la seua vida laboral i personal”, ha remarcat l’edil d’Igualtat.


 



 

Pin It on Pinterest