Select Page

El Saló Internacional de Turisme de Catalunya acull del 15 al 18 la Fira Barcelona on Altea estarà present un any més dins del Patronat de Turisme de la Costa Blanca. El regidor de Turisme, Miquel Zaragoza, ha avançat les característiques de l’estand “que serà corregut, és a dir, que estarem tots els municipis uns al costat dels altres amb un cartell que identifica a cada localitat i tot gràcies al Patronat que és qui sufraga tots els gastos”.


Des de l’organització de Fira Barcelona s’ha indicat que s’espera un assistència de 200.000 persones al que Zaragoza afig “el turisme català és un dels més fidels al nostre municipi al llarg de l’any perquè són molts els catalans que disposen ací de la seua segona vivenda i alteans que residixen a Barcelona pel que és important estar present en esta fira, establir nous contactes i promocionar el nostre poble amb ofertes de qualsevol tipus”.

Pin It on Pinterest