Select Page

L’actuació començarà a les 20:30h

Divendres que ve, 15 de juliol, a les 20:30h a Palau Altea tindrà lloc el concert de la Banda Municipal de Barcelona, nascuda en 1886, és una institució musical de referència en l’Estat Espanyol, amb una gran activitat i amb concerts de gran qualitat, als quals arriben a assistir grans compositors. Així ho ha donat a conéixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

“És un privilegi que la Banda Municipal de Barcelona faça una parada a Altea en la seua gira d’estiu, aquesta banda és unes de les millors del país i té una carrera musical molt reconeguda d’un grandíssim nivell. Convide a tots els melòmans i amants de la música a assistir al Palau a gaudir de bona música” ha comentat l’edil de l’àrea, Aurora Serrat

L’activitat de la Banda Municipal de Barcelona va molt lligada al món festiu, i participa en els grans esdeveniments de la ciutat, com les Festes de la Mercè o les de Santa Eulàlia. És present habitualment en els concerts del Festival Grec i duu a terme actuacions per tota Catalunya. En l’actualitat resideix en L’Auditori, on té una temporada estable. La seua activitat musical inclou estrenes, programes temàtics, col·laboracions amb solistes i directors, etc. Està integrada per uns cinquanta intèrprets d’instruments de vent i percussió.

El preu de les entrades és de 6€, 5€ en compra en línia. Aquestes es poden adquirir a la Casa de Cultura i una hora abans del concert en les taquilles del Palau Altea. La compra en línia en: https://www.alteacultural.com/events/concert-de-la-banda-municipal-de-barcelona/

La regidoria informa que hi haurà un 50% descompte per a col·lectius musicals (socis i alumnes SFA, SRM, Conservatori Altea, EsMuAltea), jubilats/pensionistes i estudiants. I amb l’adquisició d’aquestes entrades hi haurà descompte per cada membre.

“Des de la Regidoria de Cultura continuarem treballant perquè els amants de la música d’Altea puguen gaudir de concerts de gran nivell musical sense haver de desplaçar-se a grans ciutats”, ha finalitzat Aurora Serrat.

 

Pin It on Pinterest