Select Page

En el dia d’ahir, en commemoració al dia de Sant Vicent, es van desenvolupar multitud d’activitats a l’ermita del Captivador de La Nucia on van assistir l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, l’edil de Cultura, Miquel Zaragoza, i el regidor d’Infraestructures, Santiago Ronda, entre altres representants municipals, com l’alcalde de La Nucia, Bernabé Cano, i l’alcalde d’Alfàs, Vicente Arques.
L’ermita es troba en un encreuament de camins entre Altea, La Nucia i l’Alfàs del Pi. Pel que la programació d’actes de 2010 ha sigut organitzada conjuntament per les regidories de Cultura dels tres municipis així com per l’associació 2n Centenari de l´Ermita de Sant Vicent, parròquia de La Nucia i els majorals d’agost 2010 penya El Pou.
Dins de l’ampli programa d’actes, es va disfrutar de la romeria de la imatge del Sant; la inauguració de la restauració i la nova il·luminació de l’ermita; el descobriment de la nova placa en homenatge a les famílies més antigues del Captivador i Carbonera; la missa en honor al Sant a la plaça de l’ermita cantada per la Coral de la Unió Musical de La Nucia i l’actuació del grup de Danses de Pedreguer.


 

Pin It on Pinterest