Select Page

L’Oficina de Turisme va atendre 1.801 consultes durant la festivitat de PasquaLa localitat d’Altea ha aconseguit una ocupació hotelera del 90% durant la Setmana Santa, segons ha anunciat l’edil de Turisme, Miquel Zaragoza. “del turisme nacional hem de destacar la visita de madrilenys, catalans, valencians i bascos” mentres que del turisme internacional destaca l’afluència de “anglesos, holandesos, alemanys, francesos i escandinaus encara que en menor quantia que altres anys”, ha apuntat l’edil.
Respecte a les demandes d’informació a l’oficina de Turisme, el regidor ha remarcat que s’han atés “1.801 consultes de les quals 655 provenien del turisme internacional i 1.136 del nacional”. Per tant, Zaragoza ha subratllat que “les sol·licituds d’informació sobre el municipi han sigut constants” i les peticions se centraven en “temes locals i de la contornada com les processons, els actes religiosos, La Ruta de les Ermites, activitats de senderisme i gastronomia”.
Segons les dades dels hotels de la localitat, l’ocupació ha variat depenent dels dies de la Setmana Santa oscil·lant “des del 52, 80, 96, 98 o el 100%”, ha afirmat el regidor de Turisme. “També hem contactat amb alguns restaurants, tant en la zona de platja com en el nucli antic, i tots han coincidit que ha sigut una bona Setmana Santa i que els turistes han vingut sense aglomeracions, la qual cosa els facilitava el treball”, ha conclòs Zaragoza. 

Pin It on Pinterest