Select Page

La regidora de Turisme, Xelo González, fa un balanç molt positiu de la Setmana Santa i indica que s’han superat les expectatives.

La regidoria de Turisme, encapçalada per l’edil Xelo González, realitza un balanç molt positiu de l’activitat turística durant la Setmana Santa a Altea, xifrant l’ocupació hotelera per damunt del 96%; “fet que es pot considerar un ple absolut”, en paraules de la responsable municipal de Turisme.

“S’han superat les expectatives i les dades definitives mostren que la reserva d’última hora també ha funcionat elevant l’ocupació hotelera per damunt del 96% al nostre municipi. Fet que es pot considerar un ple absolut”; declara González, que afegeix que “es tracta de xifres que ni tan sols es donen al mes d’agost, per la qual cosa estem molt contents, ja que considerem que ha anat molt bé la Setmana Santa”.

Pel que fa a les atencions realitzades a la Tourist Info i al Punt d’Informació Turística, habilitat al Poble Antic durant els dies centrals de la Setmana Santa, l’edil revela que s’han multiplicat per dos les dutes a terme l’any passat. “S’han superat més del doble les atencions respecte al 2022. L’any passat les atencions van ser 707 i este any se n’han prestat 1.502”.

Xelo González conclou destacant la gran participació a les visites guiades realitzades Dijous i Divendres Sant i també la visita teatralitzada del dissabte 8 d’abril, en què van participar moltes famílies. “Totes estes activitats van comptar amb ple total i voldria destacar la participació de moltes famílies a la ruta teatralitzada, cosa que contribueix al foment del turisme familiar”. Declara l’edil, que augura una bona temporada estival per al municipi i es compromet a continuar treballant i promocionant la destinació Altea a favor dels sectors comercials, hostalers i el turisme en general.

Pin It on Pinterest