Select Page

Andrés Ripoll i Juan Miguel Manzanas visiten l’oficina d’estrangeria ubicada al municipi que dóna servici a la Marina Alta i Baixa
El nou inspector de la Policia Nacional encarregat d’Estrangeria en la província d’Alacant, Juan Miguel Manzanas, ha visitat Altea i concretament l’oficina d’estrangeria ubicada al municipi per a conéixer, de primera mà, les seues instal·lacions. L’alcalde, Andrés Ripoll, ha rebut el nou càrrec en l’Ajuntament junt amb la regidora de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora, el secretari general de la subdelegació del Govern en la província d’Alacant, José Pérez Grau, el president del col·legi de Graduats Socials, Francisco Méndez, i el cap de l’oficina d’estrangeria d’Altea, Jorge Gorgé.
Després de la recepció oficial al consistori, la comitiva s’ha desplaçat fins a l’oficina d’estrangeria ubicada al carrer Sant Isidre Llaurador i que compta amb 555,5 metres quadrats, 11 empleats públics i que es va executar amb una inversió del Govern central d’1.250.728 euros. L’oficina que va inaugurar la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, el 30 desembre del 2008, dóna servici a les comarques alacantines de la Marina Alta i Baixa.
En paraules del primer edil, “és un orgull tindre en el nostre poble l’oficina ja que és la segona que existix en la província on s’oferix un servici de qualitat a les persones estrangeres que residixen en les dos comarques”. Així mateix, Andrés Ripoll ha agraït l’interés mostrat per la subdelegació del Govern i per l’inspector durant la seua visita a la localitat.
Per a Juan Miguel Manzanas l’oficina d’estrangeria alberga unes instal·lacions “extraordinàries” on se “facilita la labor administrativa als estrangers”. A més, l’inspector ha agraït al primer edil i al secretari general de la subdelegació del Govern el seu interés per mostrar-li personalment el municipi i les instal·lacions d’estrangeria.
Per la seua banda, José Pérez Grau ha explicat que el nou inspector s’ha nomenat recentment després de “un canvi en la responsabilitat de la Policia Nacional encarregada d’Estrangeria”. Per este motiu, l’actual cap de secció “no ha volgut desaprofitar l’oportunitat de conéixer Altea i visitar personalment l’oficina d’estrangeria”.
Les instal·lacions alteanes permeten gestionar i resoldre tràmits d’autoritzacions de treball i residència inicials, procediments de règim comunitari i expedició del NIE (Número d’Identificació d’Estranger). Així mateix, compta amb un sistema de cita prèvia i facilita informació general sobre procediments, registre de documents, presentació i expedició d’autoritzacions de tornades i certificats.

Pin It on Pinterest