Select Page

L’artista alteà Domingo Gilmartín exposa la seua obra a la galeria BLAUART d’Alacant del 9 d’abril al 4 de maig. Fins allí ha portat 30 obres, de les quals part són obra nova, composta per gravats i marines i també obra recopilatòria; així ho ha explicat a este mitjà el propi autor.
“En les obres noves he controlat el color per a donar una impressió més suau i tranquil·la, amb relació a l’última exposició sobre l’Olivera que vaig fer a Palau fa alguns mesos”, comenta Gilmartín.
Gilmartín és un dels artistes establits a Altea des de dècades, l’obra del qual és reconeguda al municipi, però també fora d’ací. Igual que la majoria d’artistes, Gilmartín ha vist afectada la seua economia amb la crisi per la qual travessa el país, però no així la seua producció. Noves obres que ens mostra en esta exposició a Alacant. “Amb esta exposició pretenc introduir-me de nou a Alacant, ja que fa molts anys que no expose allí. Este és l’inici d’una nova etapa”, ha indicat l’artista.
L’espai d’art contemporani BLAUART es troba ubicat en el c/ Itàlia 33 d’Alacant i el seu horari d’obertura és de dilluns a divendres de 10 a 13:30h i de 18 a 20:30h.
Per a més informació www.blauart.És


 

Pin It on Pinterest