Select Page

L’alcalde afirma que hi ha “guarnit” el municipi per a les festes “comptant amb importants atractius turístics”


Altea comptarà amb una àmplia oferta turística durant la Setmana Santa; així ho han donat a conéixer l’alcalde, Andrés Ripoll, el regidor de Comerç i Cultura, Miquel Zaragoza, i l’edil d’Infraestructures, Santiago Ronda. Les activitats litúrgiques, culturals, la naturalesa i les platges seran els atractius turístics més forts de la localitat durant este període festiu.


El primer edil ha desvelat, que Altea s’ha “guarnit” per a les festes i s’han realitzat multitud de millores tant per a ús dels turistes com dels propis alteans i alteanes. En este sentit, Ripoll ha matisat que des de l’equip de Govern PSOE-CIPAL “ens preocupem per la imatge que oferix el nostre poble que compta amb importants atractius turístics”. Així mateix, ha recordat que hi ha quatre espais naturals públics que s’han condicionat per a la Setmana Santa com són “Vil·la Gadea, la finca Santa Bárbara, serra Bèrnia i el riu Algar amb el que comptem amb suficients atractius perquè els turistes ens visiten i tornen en més ocasions”.


L’alcalde també ha donat a conéixer que es reprendrà el servici del trenet turístic que anirà des del passeig Sant Pere fins al nucli antic. “Tractem d’oferir multitud d’activitats perquè els turistes tinguen una miqueta més que sol i platja per a disfrutar”, ha assegurat Ripoll.
Respecte a les millores en les infraestructures, l’edil de l’àrea, hi ha assenyalat que “s’han condicionat les ermites, les capelles i les platges perquè estiguen en perfecte estat perquè tot el món les puga utilitzar i perquè lluïsca la nostra Setmana Santa”. A més, ronda ha anunciat que s’habilitarà l’aparcament del carrer Benidorm així com el pàrquing que existix en la part posterior de la Facultat de Belles Arts on es comptarà amb llum per a millorar el servici”. En la zona recreativa de la serra de Bèrnia, “hem retirat els paellers ja que no es pot fer foc en la zona i s’ha dotat al lloc amb taules perquè la gent puga disfrutar de la naturalesa”, ha revelat l’edil. Amb les obres de rehabilitació del riu Algar, “oferirem una imatge de qualitat als nostres visitants” que podran passejar per les sendes habilitades des de la desembocadura del riu Algar fins a la partida de Sogay, ha apuntat Ronda.


Altres de les novetats, seran els fullets informatius que s’han editat per a la Setmana Santa amb els actes litúrgics o amb la informació de la ruta de les ermites i que podran sol·licitar-se en l’Oficina de Turisme que “ha establit un horari especial durant el període festiu” i en el punt d’informació habilitat en la Fundació Schlotter, ha detallat Miquel Zaragoza. “També hem comunicat als establiments que podran obrir els dies festius per a incentivar el comerç”, ha assegurat l’edil. Per a Zaragoza, la localitat oferix “una àmplia i completa oferta turística durant la Setmana Santa perquè la gent que ens visita gaudisca d’Altea en tots els sentits” i ha assegurat que preveu que l’ocupació hotelera abast “el 95% o el 100%”.


Finalment, els responsables municipals han informat que es peatonalitzarà el nucli antic a causa dels actes festius i religiosos previstos en el municipi.


 

Pin It on Pinterest