Select Page

La vicerectora de Projecció Universitària de la Universitat Miguel Hernández, Mª Teresa Pérez Vázquez, visitava ahir les instal·lacions on s’impartixen les classes de la Universitat de l’Experiència a la seu d’Altea junt amb l’alcalde, Andrés Ripoll i el regidor de cultura, Miquel Zaragoza.
Durant la seua visita va mantindre una xicoteta xarrada amb els alumnes d’Altea i va aprofitar per a donar a conéixer el projecte, agrair a l’alcalde el seu suport i va anunciar així mateix que els alumnes a partir d’ara tindran una presència major en la universitat. Els alumnes van poder exposar les seues propostes i manifestar les seues opinions.
La clausura del curs 2009-10 es va a desenvolupar enguany en Palau Altea davall l’organització i coordinació de la regidoria de Cultura.

Pin It on Pinterest