Select Page

Benestar Social i CAM han organitzat múltiples tallers durant els dies 19 al 23 d’abril


La III Setmana de l’Autonomia del Major ha sigut organitzada per la regidoria de Benestar Social i patrocinada per la Caixa d’Estalvis del Mediterrani. El seu objectiu principal enguany és “buscar les pautes per a envellir en les millors condicions i donar a conéixer com evitar una possible situació de dependència” ha anunciat la regidora delegada, Gemma Córcoles.


Altea ha sigut la pionera en esta experiència que enguany han iniciat Benidorm, la Nucia, La Vila Joiosa i Callosa en Sàrria. Així ho ha confirmat la delegada de l’Obra Social de la CAM en la Marina Baixa, Magdalena Rigual “la regidoria de Benestar Social d’Altea ha organitzat estos tres anys molt bé esta Setmana del Major perquè cuida els detalls com a exemple l’acte de clausura en què es realitza un reconeixement a majors per algun mèrit especial i es preocupa a més de donar-li difusió a la programació de la Setmana i que la gent s’implique d’ací que enguany es duga a terme també en altres localitats”.


El lema d’esta tercera edició és “Activa la teua qualitat de vida” i amb eixe objectiu durant els dies 19 al 23 d’abril es duran a terme multitud de tallers en el Centre d’Especialitats per a Majors, CEAM. “Estos tallers -Ha indicat Córcoles- estan orientats a la millora de la salut dels majors amb la finalitat que adquirisquen hàbits i destreses sobre qüestions que afecta directament la seua qualitat de vida i salut”.


Dilluns 19 d’abril es durà a terme un taller sobre “Exercici físic i prevenció de caigudes” oferit per un fisioterapeuta; dimarts 20 tractarà sobre autoestima i ho impartirà un psicòleg; dimecres 21 es durà a terme al matí un programa de revisió de salut amb un reconeixement per a detectar l’estat físic i ho realitzarà un ATS; eixe mateix dia a la vesprada, s’impartirà un taller sobre la “Millora del rendiment de la memòria”; dijous 22 la temàtica serà “Relaxació i estrés” que s’ha encarregat a un psicòleg. Per a finalitzar, divendres 23 l’acte de clausura serà el moment per al reconeixement d’aquells majors que selecciona la Junta de la Tercera Edat i que tindrà també un acte festiu amb orquestra musical.
Totes les persones que desitgen inscriure’s en els tallers, han d’acudir al CEAM en l’horari de 8 del matí a les 20h.

Pin It on Pinterest