Select Page

L’Observatori Municipal de Persones Majors d’Altea ha engegat el I Cicle de Conferències dedicades a “Envellir amb Salut”, amb motiu del Mes del Major. Les conferències tindran lloc al Centre Social a les 18:00h i començaran el dijous 6 d’octubre amb la ponència “Alimentació en gent gran”; així ho ha informat l’edil de Benestar Social i Tercera Edat, José Luis León Gascón.

Com ha assenyalat el regidor, “l´Observatori de Persones Majors d´Altea és un programa de l´Ajuntament destinat a detectar, avaluar i oferir ajuda per a aquelles persones dependents amb soledat no desitjada”.

León Gascón ha explicat que és un cicle de conferències obert a la ciutadania i en què no cal inscriure’s per participar-hi. “Les conferències arriben de la mà d’especialistes en cadascuna de les matèries que s’abordaran i són molt interessants per millorar la qualitat de vida de la gent gran, per la qual cosa anime la població alteana a assistir-hi”; ha apuntat el responsable municipal.

Pel que fa al programa d’este I Cicle de Conferències Envellir amb Salut, l’edil ha revelat que el cicle començarà el dijous 6 d’octubre amb la xerrada “Alimentació en gent gran”, que anirà a càrrec d’Ana Zaragoza Martí, Doctora en Nutrició i Ciències de la Salut, que parlarà dels diferents tipus d’aliments que són més beneficiosos per a cadascun dels perfils quan s’arriba a una certa edat.

El dijous 13 d’octubre, la intervenció serà sobre “Recursos públics per a gent gran a Altea”. Les ponents seran Ana Ibáñez Serrano, Treballadora Social dels Serveis Socials d’Atenció Primària a Altea i Josefa Ferrer Pascual, Treballadora Social de l’Observatori de Gent Gran. “Ana ens parlarà dels diferents recursos públics que ofereixen el departament de Serveis Socials i el Centre de Salut d’Altea. Per part seua, Josefa donarà a conèixer les diferents funcions i ajudes que ofereix l’observatori als residents”; ha detallat el regidor.

Dijous 20 d’octubre, “Recursos genèrics per a la gent gran a Altea”. La ponent serà Verónica Ibarra Coca, treballadora social del CEAM. La cita comptarà amb la participació d’altres associacions d’Altea, les quals descriuran les diferents activitats i ajudes que ofereixen per a les persones dependents i de la tercera edat.

I el cicle conclourà el dijous 27 d’octubre amb “Les cures íntimes a les persones grans”. La ponent és Verónica Serrano de la Cruz, especialista en obstetrícia i ginecologia. Ens parlarà dels problemes que poden arribar a tenir la gent gran al seu cos i aconsellarà les cures que necessiten per poder prevenir possibles malalties.

Totes les conferències tindran lloc a les 18:00h a l’auditori del Centre Social i l’entrada a estes el lliure i gratuïta.

Pin It on Pinterest