Select Page

De les huit obres del Pla Confiança la gestió del qual està en mans de l’Ajuntament per concessió de la Generalitat, l’alcalde i l’edil d’Atenció al Ciutadà han presentat en el dia de hui la remodelació i adequació de part de les instal·lacions de l’Ajuntament en la seua planta baixa. Un espai de 100m2 que es trobava en desús i que, com hi ha assenyalat Patricia Mora, “una vegada adequat servirà per a millorar l’atenció que es presta als ciutadans”. En la visita a les obres han estat també presents part dels edils de l’Equip de Govern, així com els responsables de l’empresa que està executant les millores.


“Presentem la rehabilitació de la zona de l’Ajuntament en què abans es trobava l’ambulatori i posteriorment Servicis Socials. Una zona que es trobava durant molts anys en estat d’abandó i este Equip de Govern ha decidit realitzar una inversió de més de 60.000€ per a millorar la zona”, ha explicat l’edil responsable d’Atenció al Ciutadà.


Mora hi ha detallat que “amb la reforma l’espai quedarà distribuït en una zona rebedor, dos sales, dos lavabos adaptats i s’estan estudiant les diverses possibilitats sobre l’ús que se li va a donar a este nou espai, però del que estic segura és que millorarem l’atenció al ciutadà”.
Per la seua banda, l’alcalde ha comentat, “tindre un Ajuntament en què quasi no cabem i tindre un espai inutilitzat no ens pareix el més lògic, per la qual cosa amb estes obres pretenem donar un nou accés des de l’exterior a l’edifici consistorial i així millorar l’accessibilitat al mateix”; a la qual cosa Andrés Ripoll ha afegit, “hem aprofitat estes obres del Pla PIP per a adequar este espai”.


Des d’Alcaldia s’ha agraït als tècnics municipals l’haver treballat amb diligència perquè totes les obres del Pla PIP gestionades per l’Ajuntament s’hagen pogut iniciar. “Tot el que siga treball de l’Ajuntament, com hem demostrat sempre, este Equip de Govern està responent i intentant millorar els servicis que des de l’Ajuntament s’oferixen al poble en general”, ha conclòs el primer edil alteà.

Pin It on Pinterest