Select Page

L’associació de Moros i Cristians Sant Blai va donar a conéixer tots els càrrecs festers en un acte en Palau Altea


La festa de moros i cristians 2010 ja té nous càrrecs festers després de l’acte celebrat este cap de setmana amb motiu del Mig Any Fester. L’associació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea va donar a conéixer tots els nous càrrecs on Sergio Alvado Ripoll de la filà Beduins és el nou rei moro i Jordi Borja Sanz de Templaris serà el nou rei cristià. A més, Mireia Doménech (Malvins) ha sigut anomenada alferes mora i en el bàndol cristià, Angela Síscar((Mossem); per la seua banda este 2010 Paula Ripoll ((Beduins) és l’ambaixadora mora i Consol González ((Templaris) la cristiana. Per als banderers, en el bàndol moro està Cynthia Llorens (Beduins) i en el cristià Antonio Ortega (Templaris) així com els banderers de l’Associació són Francisco J. Cano (bàndol moro filà Berebers) i José López (filà Altaia en el bàndol cristià).
L’acte que es va desenvolupar a Palau Altea va comptar a més amb la presència de l’alcalde, Andrés Ripoll, i la regidora de Festes, Pepa Perlés així com altres membres de la corporació municipal. Al llarg del cap de setmana s’han desenvolupat multitud d’actes amb motiu del Mig Any Fester, cercaviles, misses, menjar de germandat, etc. Un acte important en esta celebració ha sigut el Certamen de Música Festera que es va realitzar el dissabte en el Centre Cultural d’Altea la Vella.

Pin It on Pinterest