Select Page

El responsable de la regidoria de Medi Ambient, Santiago Ronda ha informat que “dijous que ve 27 i divendres 28 de gener, en l’Ajuntament, tindrà lloc el repartiment d’arbres i arbustos sol·licitats prèviament pels ciutadans per a commemorar el Dia de l’Arbre”. El repartiment es durà a terme des de les 8:30 a les 17h, sense interrupcions, i els destinataris dels exemplars hauran d’aportar el DNI.


 Com ha explicat l’edil socialista, la campanya del Dia de l’Arbre, que se celebra el 31 de gener, donava inici el passat mes de novembre amb la concessió de 800 arbres i arbustos al municipi d’Altea per part de la Conselleria de Medi Ambient. “A partir d’eixe moment ens vam posar a treballar informant la població i vam rebre 130 instàncies amb peticions. Peticions que cobrixen la quota d’exemplars concedits i és demà mateix quan es materialitza l’entrega a l’Ajuntament”, ha puntualitzat Ronda qui ha afegit: “el destí d’estos exemplars és que cada ciutadà celebre el Dia de l’Arbre plantant en el seu hort les espècies que ha sol·licitat”.


Santiago Ronda ha qualificat l’acció de “positiva” i hi ha assenyalat que “a més de particulars, el consistori ha rebut peticions col·lectives com han sigut les de diferents comissions de festes i col·legis”.

Pin It on Pinterest