Select Page

El regidor de Cultura i Turisme anuncia que enguany es realitzarà del 23 de juliol al 8 d’agost


El regidor de Cultura i Turisme d’Altea, junt amb els homòlegs en els ajuntaments del Campello i Dénia, va presentar ahir en l’estand del Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanc en Fitur, el cicle de concerts d’estiu, Summerjazz. Per a Miquel Zaragoza, “este cicle de concerts ens ajuda a recuperar el que tradicionalment s’ha estat fent a Vil·la Gadea, concerts d’estiu a l’aire lliure. Hem de recordar que en els anys 60 era en eixe lloc precisament on se celebraven els Festivals d’Espanya, més tard el músic i percussionista, Josep Vicent va crear les Nits de la Mediterrània”. Zaragoza ha incidit en el suport que des de Cultura i Turisme es va a realitzar respecte a este programa de concerts “ja que en la seua primera edició de l’any passat vam tindre molt d’èxit aconseguint a més que no sols Summerjazz fóra un cicle d’actuacions, sinó també un punt de trobada”.
La regidora del Campello, Lorena Baeza, va exposar les principals característiques d’este cicle que “va tindre com a padrí al nostre municipi amb la vetlades musicals de swing i jazz d’on va nàixer Summerjazz i pel que nosaltres sol·licitem que si es duia a terme en altres localitats que fóra igualment en un lloc emblemàtic com ho és Vil·la Marco”. Antonio Sentí des de Dénia va voler recordar que “el turisme sense cultura és impossible d’entendre en la província d’Alacant i des del nostre ajuntament hem apostat per esta idea i per posar Torrecremada a disposició d’esta iniciativa”. Es tracta de tres vil·les construïdes en el segle XIX, Vil·la Gadea, Vil·la Marco i Torrecremada.
Per la seua banda, l’organitzador de cicle, Marià Torres va voler anunciar les dates en què ja este 2010 es va a realitzar Summerjazz, del 23 de juliol al 8 d’agost. En el cas d’Altea, els concerts coincidixen amb el dissabte 24 i 31 de juliol a més del 7 d’agost. En últim lloc va parlar la representant del Patronat que va voler deixar patent l’impuls que des d’esta institució s’està desenvolupant cap a l’oferta complementara al sol i platja com ho és el turisme cultural. 

Pin It on Pinterest