Select Page

El president de la Diputació d’Alacant, José Joaquín Ripoll, acompanyat per la presidenta del Patronat Provincial de Turisme, Gema Amor, visitaven este matí l’estand d’Altea en la seua visita d’inauguració de la Costa Blanca en IFEMA. En esta nova edició de Fitur, Altea compartix junt amb tots els municipis de la província d’Alacant l’espai del Patronat. El regidor de Turisme, Miquel Zaragoza, ha atés l’arribada dels dirigents provincials junt amb representants del grup popular en l’oposició, Rita Orozco i Feli Navarro. A l’estand d’Altea s’han acostat altres alcaldes de municipis pròxims com ara Agustín Navarro de Benidorm, Vicente Arques de l’Alfàs del Pi, i polítics de diferents institucions públiques.
Al llarg del matí s’han succeït altres actes en el primer dia de celebració per a professionals de Fitur, com ara la presentació d’El El Campello amb “Turisme 2.0” o la degustació de Costa Blanca oferida per Restaurants Blanc.
Demà dijous Altea presenta a partir de les 16.30 h la seua promoció d’enguany amb la recuperació de la ruta senderista de la Serra de Bèrnia com a protagonista i a partir de les 18.30 h El Campello, Dénia i Altea donaran a conéixer el cicle de música estiuenc, Summerjazz, que es realitza en tres viles del segle XIX, Villamarco, Torrecremada i Vila Gadea.

Pin It on Pinterest