Select Page

Divendres passat a la vesprada, a la Fundació Eberhard Schlotter, tenia lloc la inauguració de l’exposició d’avantprojectes que han participat en el concurs organitzat per l’àrea d’Urbanisme per a la construcció de la Guarderia Municipal. Un concurs en què han participat 45 treballs, dels que “Mossets”, del valencià Ricardo Pastor Villalobos, ha obtingut el primer premi.
La inauguració de la mostra va estar presidida per l’alcalde, Andrés Ripoll i l’edil d’Urbanisme, Verónica López i va comptar amb la presència del guanyador i alguns dels autors dels avantprojectes exposats.
Com va desvelar la responsable de la iniciativa, l’exposició romandrà oberta fins al 6 de febrer. A més, en la seua intervenció, López va felicitar el guanyador i va agrair la participació dels nombrosos projectes. La regidora d’Urbanisme va acabar la seua intervenció agraint al personal de l’àrea que dirigix el treball realitzat en pro del concurs d’avantprojectes.
Com a responsable d’Alcaldia, Ripoll va felicitar els participants i va parlar de la pròxima construcció de la Guarderia Municipal com un dels objectius en què està treballant l’Equip de Govern.
Per la seua banda, el guanyador va mostrar la seua alegria per haver guanyat el concurs i va agrair als companys de treball el seu col·laboració.
A més del guanyador, es van donar a conéixer els tres projectes que han sigut nominats com accèssits i que són “el Jardí Secret” de José Amorós i Luis Rubiato, “Nautilus”, de l’alteà Luis Hernández i “Arriba y Abajo” de Asunción Díaz García, Vicente Pascual Fuentes i Miguel Pérez de Sarrio Fraile.

Pin It on Pinterest