Select Page

Andrés Ripoll posava el punt final a l’acte homenatge organitzat per la Comissió de Festes del Stmo. Crist de la Salut 2010 i que va tindre lloc dissabte passat al Centre Cultural d’Altea la Vella. Un esdeveniment en què es va rendir un afectuós record a totes aquelles persones que han sigut Clavaris o Clavaris d’Honor d’eixes festes des de 1977 fins a l’any passat.
Durant l’esdeveniment també va tindre lloc la presentació dels Clavaris d’Honor d’enguany: Sebastián Delgado i Úrsula Lloret, els que van agrair als Clavaris -Manuel Delgado i Angelines Ferrer- la seua elecció com a Clavaris d’Honor.
L’acte, que donava inici sobre les 21h i va tindre una duració aproximada de dos hores i mitja, va comptar amb la figura del pregoner. Pregó que va anar a càrrec d’un alteà lligat a la cultura, la música i la festa, com és l’editor Josep Joan Lanuza. Lanuza es va referir als seus llaços familiars i festius que de xiquet li portaven fins a Altea la Vella i com a bon pregoner va invitar la gent a participar de la festa.
Un emotiu vídeo amb imatges dels homenatjats va fer aflorar els sentiments dels presents, ja que alguns dels homenatjats ja no es troben entre nosaltres i van ser els seus fills o familiars els que van arreplegar el detall recordatori de l’acte.
Després de la projecció van anar pujant a l’escenari els clavaris i clavaris d’honor els que van acabar component una inoblidable foto que serà irrepetible.

Pin It on Pinterest