Select Page

El regidor de Cultura i responsable de Palau Altea, acompanyat per la directora del Centre d’Arts, ha donat a conéixer la programació prevista per als mesos de febrer a juny en l’auditori. Activitats integrades en els tradicionals cicles de teatre, música, dansa, exposicions i activitats organitzades per entitats alteanes; però a més, com a novetat, Miquel Zaragoza ha descrit la creació d’un paquet de tres actuacions per tan sols 20€, destinat a menors de 30 anys. Segons les dades aportades per Zaragoza el cost de les actuacions previstes ascendix a 84.854€ “que ha d’assumir l’Ajuntament ja que la Generalitat ha retirat les ajudes a teatre, dansa i música”.
En el transcurs de la presentació, l’edil de Cultura ha insistit en “la varietat de cicles, cada uns dels quals inclou distints espectacles destinats a un públic diferent, però en tot cas àvid de bons espectacles”.
Quant al cicle de teatre, este consta de 5 espectacles d’estil diferent que dóna inici amb l’obra “La vida por delante”, protagonitzada per Concha Velasco; seguit d’un estrena nacional de ” El Búho y la Gata”; “Glengarry Glen Ross”, interpretada per Carlos Hipólito, Gonzalo de Castro, Ginés García Millán i Alberto Iglesias entre altres; Ron Lalá Posa en escena “Mundo y Final” i Xavi Castillo amb l’obra “Reis i Bufons”.
De l’apartat musical, Miquel Zaragoza ha destacat el cicle de música clàssica amb una actuació de gran format com és l’Orquestra i Cor del Conservatori Superior de Música de Múrcia. També està previst un concert de la Jove orquestra de Castelló en abril i al maig el Trio Berlín Mendelssohn i Traian Ionescu.
El cicle altres músiques inclou un concert de jazz a càrrec de Swing Band de Félix Slovácek; un concert de Josh Rouse que presentarà el seu nou disc “El Turista”.
Respecte al cicle de Teatre Familiar, un espectacle de titelles, manipulats amb els peus i una història de iaios i néts són les activitats que integren el cicle.
En l’apartat de Dansa, torna el Flamenc amb el Ballet de José Huertas amb música en directe i l’espectacle “I.V.A. incluido” del grup de hip hop Brodas.
Del nou cicle d’activitats destinades principalment a jóvens, la Directora del Palau, Alicia Garijo ha explicat que són l’obra de teatre de Rom Lalà, l’actuació teatral de Xavi Castillo i la dansa de Brodas. Tots ells a un preu total de 20€. Com a requisit per a optar a este preu és necessari aportar el DNI com a justificant de tindre menys de 30 anys.

Pin It on Pinterest