Select Page

Ripoll: “treballarem conjuntament en benefici dels holandesos residents a Altea”


L’alcalde, Andrés Ripoll, ha rebut hui en l’Ajuntament a una representació del Regne dels Països Baixos a Espanya encapçalada per l’ambaixador, Jacques Van Hellenberg Hubar, qui ha estat acompanyat pel cònsol dels Països Baixos en La Nucia, Hendrik Eric Durieux. Durant la trobada, l’alcalde ha recordat que en el municipi alteà compta amb un total de 9.211 estrangers empadronats, dels que 1.120 són holandesos pel que ha qualificat este tipus de reunions com “importants per a conéixer més a fons les seues necessitats i preocupacions perquè des de les institucions públiques podem resoldre els seus dubtes o problemes” i ha remarcat que la visita ha sigut “fructífera” on “tots hem mostrat una predisposició absoluta a col·laborar conjuntament en benefici dels holandesos residents a Altea”. En este sentit, Ripoll ha avançat que Hellenberg ha mostrat interés en “treballar amb l’edil de Cultura, Miquel Zaragoza, perquè des de l’Ambaixada es puguen organitzar activitats a Palau Altea per a tots els alteans”. A més, l’alcalde ha recordat que Holanda és “la segona nacionalitat més nombrosa en el municipi després del Regne Unit”.
Després de la reunió, l’alcalde ha invitat l’ambaixador a firmar en el Llibre d’Or del consistori alteà on hi ha mostrat els seus millors desitjos per a la localitat alteana.

Pin It on Pinterest