Select Page

Dissabte que ve 16 de gener, a les 11:30h, tindrà lloc la inauguració de les noves instal·lacions de la Ciutat Esportiva d’Altea la Vella “Joan Montiel”, a la que està previst assistisca la ministra de Cultura, Ángeles González Sinde; així ho ha donat a conéixer l’edil responsable de l’àrea de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo.
Com ha explicat el regidor, “Joan Montiel” era una persona molt volguda a Altea la Vella que va impulsar la pràctica de l’esport i la formació d’equips, a què l’any passat ja se li va rendir homenatge i al que ara, per consens, se li va a dedicar el complex esportiu”. A més, Hidalgo ha comentat que en el transcurs de la inauguració es descobrirà una placa commemorativa.
Eloy Hidalgo ha recordat que les instal·lacions de la Ciutat Esportiva d’Altea la Vella són fruit d’una inversió del PLA E que supera els 900.000€. Instal·lacions que consten d’un camp de futbol 7 de gespa artificial, parc infantil, zona d’exercicis per a persones majors, zona d’aparcament, zona d’esplai, a més dels vestidors i infraestructures adequades per a este tipus de complex, com és per exemple la il·luminació.
Per a concloure, Hidalgo ha invitat els veïns d’Altea la Vella i alteans en general a assistir a la inauguració i que facen ús d’unes instal·lacions “que han sigut ubicades a Altea la Vella, però que s’han realitzat per al gaudi de tots els alteans”.

Pin It on Pinterest