Select Page

L’edil de Comerç, Miquel Zaragoza, ha extret els tiquets de compra corresponents als guanyadors de la campanya nadalenca de foment del comerç local, per la qual s’han sortejat dos viatges de dos dies a Madrid per a dos persones. Els guanyadors dels viatges han sigut Paquita Such, la compra dels quals va ser realitzada en Saladures Nati i Paco Segura que havia comprat en Saladures Joaquín Mira.
Segons ha explicat l’edil d’àrea, “una de les urnes correspon als tiquets depositats en el Mercat Municipal i l’altra als arreplegats a Altea la Vella i Mercaltea”. En total han sigut més de 2.000 les participacions depositades.
A més dels guanyadors, Zaragoza ha extret dos suplents per a cada un d’ells; 1r reserva de Paquita Such és Paco Morales i el 2n suplent és Manel Seviera. Quant als suplents de Paco Segura, estos són Magdalena, que ha comprat en Carnisseria Zaragozí i Francisco Fernández.
“El viatge a Madrid de cap de setmana inclou transport i allotjament i estos hauran de portar-se a terme en els mesos de febrer o març”, ha desvelat el Regidor, qui ha valorat en uns 600€ el preu de cada un dels caps de setmana oferits.
Miquel Zaragoza ha conclòs la seua intervenció felicitant els guanyadors i desitjant una àmplia participació per a la pròxima edició.

Pin It on Pinterest