Select Page

Dilluns que ve 11 de gener, la Carta Pobla d’Altea complix 393 anys i per a commemorar la dita efemèride, Pizza & CIA. i Altearte, en col·laboració amb el grup Assambra, Ràdio Altea i la regidoria de Cultura, han organitzat una sèrie d’activitats que donaran inici la nit del diumenge, davall el lema “qui no fa la vespra no fa la festa”.


El diumenge a les 20:30h, al restaurant Pizza & CIA. tindrà lloc una xarrada prèvia a la ronda de Guàrdia, un passeig pel perímero de l’antiga muralla d’Altea, en el que es comptaran les seues peculiaritats històriques. La muralla data del S. XVI, època de la Carta Pobla.
Al finalitzar la visita s’oferirà un sopar col·loqui el menú del qual estarà basat en la degustació de pizzes i productes de la Marina. El preu del cobert és de 18€. Les reserves hauran d’efectuar-se al telèfon 966 88 34 77. Després del sopar, de nou es durà a terme un passeig, però en este cas amenitzat amb ” Albaes” interpretades pel grup de xirimita i tabalet, “Assambra”.


 A les 00:00h. S’inaugurarà al bar Altearte la mostra “393 anys”.
El dilluns 11, a migdia, s’emetrà per Ràdio Altea el miniprograma “11 de Giner: el naixement d’un poble”.


Amb estos actes, els seus organitzadors volen recordar a alteans i visitants que fa 393 anys les primeres famílies que es van assentar en el nou poble van nàixer com a comunitat.

Pin It on Pinterest