Select Page

Dissabte que ve 9 de gener en Palau Altea, Pentación espectacles presenta Escapades de P. Palmade i C. Duthuron, amb María Galiana i Berta Mira; dirigida per Tamzin Townsend.
L’obra tracta de dos dones es coneixen en la vorera d’emergència d’una carretera nacional a les tres de la matinada mentres fan autoestop. Són dos dones que fugen, que volen escapar-se d’una forma de vida que ja no suporten, una última oportunitat per a canviar el seu destí i buscar l’aventura.
L’originalitat de l’obra està que no són dos xiques de vint anys buscant emocions fortes; una és una anciana acabada d’escapar d’un geriàtric i l’altra és una ama de casa avorrida i fastiguejada que escapa de la seua vida de mare i esposa. A través de les seues aventures, este peculiar duo aprén l’essència de l’amistat.
Una divertida comèdia de la mà de dos conegudíssimes actrius, que tindrà lloc a les 20:30h en Palau Altea, el dissabte 9 de gener i el preu de l’entrada és de 20€.
Dimecres, 13 de gener: Inauguració de l’exposició de Concha García de Pablos Espai Màgic. Romandrà fins al 13 de febrer.
Zona Alcavons.
Hora: 20,00 h.


Dijous, 14 de gener: Inauguració de l’exposició d’Enric Solbes / retrats de l’invisible / pintures 2003-2008. Fins al 13 de febrer.
Hora: 20,00 h.
Enric Solbes va començar a veure el món des d’Alcoi, on son pare tenia un estudi fotogràfic, precisament quan el color sépia de la postguerra va començar a virar cap al blanc i negre setinat dels «Plans de desenvolupament». Vint-i-tres anys després es va llicenciar en Belles Arts a València. Després, al llarg dels anys, les seues cartells, els seus quadros, les seues il·lustracions, les seues cobertes i les seues reflexions, sempre serioses, però amb sentit de l’humor, han alegrat nombroses sales d’exposicions, han donat la imatge d’una editorial moderna i d’un parell de companyies teatrals de l’escena valenciana.
Després de catorze anys sense exposar, podrem veure reunides les seues últimes pintures, que són el resultat de moltes hores de treball i d’una formació sense manies, apassionada i cerebral, però també d’una mirada capaç de descobrir, en un món deshumanitzat, els detalls que encara ens fan sentir persones. Tots estem d’enhorabona.


Dissabte, 16 de gener: La companyia de teatre Magic6 presenta Uhhh!!, un musical per a tots els públics.
Espectacle recomanat per a xiquets a partir de 5 anys.
Uhhhh!! És un espectacle que té com a eix bàsic les pors dels xiquets. Amb l’ajuda de Marga, una xiqueta de 7 anys que tremola cada vegada que ha d’anar sola a dormir, anirem repassant els diferents terrors a què tots els xiquets i xiquetes s’enfronten quan arriba la nit. Tempestats, monstres, sons estranys, personatges misteriosos, bestioles i animals… formaran part dels diferents escenes d’Uhhhh!!
A través de cançons i molta, molta imaginació, li donarem la volta a tots els tòpics que rodegen la nit i la foscor, per a descobrir un fantàstic món ple d’alegria i color. I és que tot depén de la manera amb què mires les coses.
Hora: 20,30 h.
Preu: 6 €


Dissabte, 23 de gener: Concert de Jerez-Texas, un aliatge de jazz, música clàssica i flamenc.
En directe, el grup impressiona per l’entusiasme i l’estat de sorpresa permanent que provoca en cada concert. La complicitat comunicativa que els músics compartixen amb el públic transforma les seues presentacions en moments d’intensa emoció: sàvia però sempre accessible, tècnica però sensual, la música de Jerez-Texas parla als aficionats a la recerca de noves emocions sonores tant com als simples melòmans. L’aposta està guanyada si es considera l’èxit que ha tingut el grup al llarg de més de 300 concerts al voltant del planeta : Espanya, França, Namíbia, Mèxic, Haïti, Hong Kong, Guatemala, Hondures, Grècia, Estats Units, Kuweit, Qatar, Panamà, Nicaragua, Bèlgica…
Formació:Ricardo Esteve: guitarra flamenca;Matthieu Saglio:violoncel;
Jesús Gimeno: bateria/caixó; Isabel Julve: cant/ball flamenc; David Pastor: trompeta
Hora. 20,30 h.
Preu: 10 €


Divendres, 29 de gener: La companyia de teatre La Dependent presenta El Somriure de M. O’hara.
L’obra ens parla amb humor i ironia de la nul·la atenció que li dediquem als altres, de la falta de comunicació entre les persones – a vegades les més pròximes – i de la necessitat ser escoltat. Tots volem comptar la nostra història, recordar-la, adornar-la, deformar-la, encara que siga una ficció, una història d’amor amb la protagonista d’una pel·lícula que no va existir mai. O potser sí, perquè com Deia aquell filòsof irlandés: no som sinó el que recordem, la qual cosa volem recordar, encara que siga mentida. Una divertida comèdia amb rostres coneguts d’actors valencians. (Versió en valencià)
Hora: 20,30 h.
Preu: 10 €


 

Pin It on Pinterest