Select Page

Loli Piñero aconseguix el premi al millor betlem i Vicent Caravaca al Jove Belenista


L’establiment Interòptica ha guanyat el I Premi d’Aparadors Nadalencs que ha convocat enguany la regidoria de Comerç. Igualment, la resident a Altea Loli Piñero va aconseguir el premi al millor Betlem que de la mateixa manera havia convocat la regidoria de Cultura. L’entrega de premis es va desenvolupar en Palau Altea amb la presència de l’alcalde, Andrés Ripoll, el regidor de Cultura i Comerç, Miquel Zaragoza, la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, el regidor del Bloc, Baltasar Ripoll, membres de l’Associació d’Amics del Betlem i tots els concursants.
La cafeteria Dolç es va quedar amb el segon premi de l’aparadors i Xocolat amb el tercer. Quant al concurs de betlems, Vicent Lloret es va alçar amb el segon premi; Vicent Ripoll amb el tercer; Vicent Caravaca va aconseguir el premi al Jove Belenista i Rosa María Vidal va aconseguir el premi al Betlem Més Original. Al seu torn, el jurat va decidir atorgar dos accèssit patrocinats per La Caixa a Tapis.

Pin It on Pinterest