Select Page

El regidor d’Esports i Joventut, Eloy Hidalgo, ha presentat la tercera edició de Fes Esport Este Nadal que es realitzarà els dies 28, 29, 30 de desembre i 4 de gener en la Ciutat Esportiva. “És una iniciativa de 2007 -Constata el regidor- en què pretenem per damunt de tot que els xiquets ho passen bé i en segon lloc compatibilitzar la vida laboral amb la familiar durant les vacacions nadalenques dels xiquets i xiquetes d’Altea”.
Així mateix, des de l’Àrea de Joventut i Esport, es vol oferir l’oportunitat a tots els més menuts de disfrutar durant estos dies de les instal·lacions esportives “ja que se sol fer un parada en estes dates i ens interessa que els clubs insten als més xicotets a participar en esta iniciativa i que els xiquets continuen fent esport”, puntualitza Hidalgo.
D’esta manera, no sols poden els xiquets de 6 a 12 de 1r a 6t de Primària continuar amb un esport que practiquen tot l’any, sinó que poden provar amb altres “perquè el dia 28 es podrà practicar bàsquet; el 29 futbol sala i volei; el 30 handbol i el 4 de gener futbol 7” indica el regidor. L’horari serà de 10 a 13h i els monitors de les escoles municipals així com els de l’Àrea de Joventut i Esports els arreplegaran i entregaran en eixes hores determinades. L’activitat és gratuïta i no cal inscriure’s.

Pin It on Pinterest