Select Page

7.000 persones han disfrutat de les activitats que apostaven per la cultura, la solidaritat i el medi ambient


Altea ha rebut 103.000 euros de l’Obra Social de la Caixa d’Estalvis del Mediterrani (CAM) que s’han destinat a un total de 30 projectes en el municipi durant 2009; així ho han desvelat l’alcalde, Andrés Ripoll, la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, i el director de l’entitat bancària en la localitat, Miguel Alvado. La inversió s’ha destinat a iniciatives que promovien la cultura, la solidaritat i el medi ambient. Respecte d’això, el primer edil ha matisat que s’han realitzat “multitud de projectes per a tots els ciutadans gràcies a la col·laboració conjunta de l’Ajuntament i de la CAM”. Ripoll ha recordat que l’Obra Social ha col·laborat “desinteressadament” amb les regidories de Benestar Social, Igualtat, Esports, Joventut i Medi Ambient, així com amb les associacions, entitats culturals i festeres del municipi. A més, Ripoll també ha subratllat que la col·laboració amb l’entitat bancària ha permés “unir esforços per a oferir gran quantitat d’iniciatives que esperem augmentar l’any que ve”. En este sentit, l’edil de Benestar Social, ha puntualitzat que “totes les col·laboracions que hem sol·licitat a l’Obra Social s’han rebut amb les portes obertes i sempre han col·laborat amb nosaltres per a realitzar actuacions per i per als ciutadans”.
En representació de la CAM, el director de la sucursal alteana hi ha afirmat que amb les actuacions realitzades “hem donat servici al poble d’Altea on la nostra caixa sempre ha estat molt arrelada i volguda”. Així mateix, Alvado hi ha assenyalat que els projectes han cobert tots els segments de la població “des d’escolars, professorat, dones, jóvens, tercera edat, immigrants, empresaris i població en general”. Per a Alvado, el programa desenvolupat ha sigut extens, on destaquen activitats com “les rutes de la tercera edat i ames de casa; tallers de teatroterapia i risoterapia; col·laboració en l’edició de l’exposició i el llibre de Carmina Burana; teatre per a commemorar el dia contra la violència de gènere a més de titelles, tallers i contacontes per als xiquets; concert de la Camerata Aitana en la Ruta de les ermites; col·laboració en el concert de la Jove Orquestra Mundial; OWIX en Palau Altea; jornades psicopedagògiques per a professors; Setmana del Major; II Trobada per als jóvens i associacions; autobús de l’aigua; exposicions sobre l’espai solar i la biodiversitat o el fòrum d’empresaris”, entre altres.
Finalment, l’alcalde ha recordat que el pròxim dia 11 de desembre s’ha programat una altra activitat gràcies a la CAM i que tindrà lloc a les 20 hores en el Centre Social: “es tracta del concert de “Polifonia” pel “Cor de Cambra” que donarà a conéixer el repertori polifònic per a grups de cambra del Renaixement i el Barroc que culminarà les activitats de l’any i que esperem siga un èxit de públic


 

Pin It on Pinterest