Select Page

El dissabte es va inaugurar el Betlem que s’ha instal·lat en el Mirador de Palau Altea i que compta amb més de 500 figures. Es tracta d’un dels betlems més artístics i destacats de tota la comarca que realitza l’associació Amics del Betlem de la Marina Baixa.
En la inauguració van estar presents, l’alcalde, Andrés Ripoll, el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, el representant de l’associació belenista a Altea, Juan Bello, part de la corporació municipal i un gran nombre de veïns del municipi.
Segons ha detallat el regidor de Cultura, el Betlem podrà visitar-se fins al pròxim 10 de gener de 10 a 14 i de 16 a 20 hores encara que s’ha habilitat un horari especial per als dies 6, 12, 13, 19, 20, 26 i 27 de desembre i el 2, 3, 5, 9, 10 i 11 de gener que romandrà obert d’11 a 13.30 i de 16.30 a 19 hores, excepte el dia 5 de gener ja que les instal·lacions estaran tancades a la vesprada.
Zaragoza ha invitat a tota la comarca de la Marina Baixa i a tots els alteans a conéixer el Betlem que ha qualificat com “espectacular” ja que “ha crescut en volum respecte a anys anteriors”. A més, l’edil hi ha assenyalat que “es tracta d’un clàssic que es realitza des de fa molts anys en el municipi i que sempre se supera tant en les figures com en l’estructura”.

Pin It on Pinterest