Select Page

Palau Altea acollirà la gala programada per al 21 de desembre
El III Concurs de Contes de Ràdio Altea comptarà enguany amb una gran festa infantil per a l’entrega de premis organitzada per al 21 de desembre a partir de les 17.30 h en Palau Altea. Els més menuts podran disfrutar d’un espectacle video-musical de la Societat Recreativa Musical dedicat a les bandes sonores de pel·lícules Disney i de l’actuació d’un mag.
En esta iniciativa participa a més de tot el personal de Ràdio Altea, les regidories de Cultura i d’Educació. Des de Cultura, Miquel Saragossa, ha felicitat els dos anys d’èxits que ha tingut esta activitat “en la que participen a més moltes empreses alteanes que són les que aporten els regals que s’entreguen com a premi als guanyadors”. Pepa Perlés per la seua banda hi ha assenyalat la importància educativa del concurs “perquè motiva els xiquets a escriure i a més els introduïx més en el que significa el Nadal”.
Des de Ràdio Altea, Ferràn Cortés, que serà el presentador de l’acte, ha continuat en la mateixa línia que la regidora d’Educació afegint “evidentment ens hem posat en contacte amb tots els col·legis perquè col·laboren amb la iniciativa”. Cortés ha destacat el suport que reben des de la Biblioteca Municipal de part d’Ignacio Beltrán.
Este concurs va dirigit als alumnes d’Infantil i de Primària i poden participar de forma individual i col·lectiva. En el cas d’Infantil, es permet la participació amb dibuixos o treballs manuals en substitució a narracions amb una única temàtica com és el Nadal. Es valorarà la història narrada, la seua presentació i originalitat així com el jurat estarà format pel regidor de Cultura, la d’Educació, un representant de Ràdio Altea i un de la Biblioteca Municipal. Els premis seran per a castellà i valencià en Infantil i Primer, Segon i Tercer cicle junt amb un premi al més original. Els treballs es deuen entregar a la Casa de Cultura abans del 15 de desembre.


 

Pin It on Pinterest