Select Page

Dilluns passat tenia lloc la firma d’escriptura de compra, per part de l’Ajuntament, d’un solar d’1.508m2 contigu al CP Altea la Vella, propietat de Carmen Topete. Com ja van anunciar fa algunes setmanes l’edil d’Educació, Pepa Perlés i l’alcalde, Andrés Ripoll, el terreny servirà per a ampliar el pati de l’esmentat col·legi i per a l’execució d’una pista poliesportiva. “Ens trobem satisfets de l’operació, ja que era una reivindicació de la comunitat escolar d’Altea la Vella des de fa més de 12 anys”, han coincidit a assenyalar ambdós responsables municipals hui.
“d’esta gestió, este Equip de Govern PSOE-CIPAL, es troba molt satisfet ja que la compra d’estos terrenys era una demanda de fa més de 12 anys i este Equip de Govern hem sabut portar a bon terme la reivindicació del col·lectiu escolar, estant l’alcalde al capdavant de la negociació, i d’esta bona gestió hui podem anunciar que tenim una parcel·la més per al col·legi i perquè els xiquets puguen disfrutar de la pista poliesportiva que construirem allí”; ha comentat Perlés. A açò, la regidor d’Educació ha afegit: “a pesar d’estos moments que tots estem passant estem apostant fort per una Educació de qualitat. Una cosa del que no es pot dir respecte a la Conselleria. Mentres la Conselleria va posant barracons, este Equip de Govern està comprant parcel·les i invertint en Educació i realitzant una sèrie d’inversions”. Pepa Perlés ha recordat algunes de les inversions que el consistori ha dut a terme en matèria educativa en el que va de Legislatura.
Per la seua banda, l’alcalde hi ha detallat que el cost de la parcel·la ha ascendit a 45.240€ i “en el pròxim Pla I intentarem tancar el terreny i construir la pista poliesportiva”.
Andrés Ripoll ha agraït a la propietària dels terrenys la seua disposició per a arribar a un acord i ha explicat que “inclús s’havia arribat a iniciar l’expedient d’expropiació”. “nosaltres l’única cosa que hem fet és la gestió per a adquirir el terreny, el projecte ja estava redactat”, ha conclòs l’alcalde.

Pin It on Pinterest