Select Page

En una recepció oficial realitzada este dijous a partir de les 21h al restaurant de l’Hotel Tossal d’Altea, tant el regidor com el president de la Societat Filharmònica Alteanense, Josep Lanuza, instaven a continuar amb el conveni de col·laboració existent amb l’Agència Espanyola de Cooperació per mitjà del qual es possibilita la visita de la delegació marroquina i l’intercanvi de coneixements artístics i musicals. Els 11 músics procedents del Conservatori de Rabat van compartir el sopar amb representants de la SFA i comité organitzador del Certamen, el regidor de Cultura, d’Educació, Pepa Perlés, junt amb representants dels mitjans de comunicació locals.


El grup marroquí està compost per 11 professors dels diferents conservatoris de Rabat, el director Regional del Ministeri de Cultura a Rabat i el Cap de Servici d’Activitats Culturals els quals van arribar el diumenge a Altea per a compartir amb la Filharmònica les activitats prèvies al seu popular certamen. Els músics marroquins actuaran en solitari en la clausura de la Secció Primera i junt amb la Filharmònica en la de la Secció Simfònica.

Pin It on Pinterest