Select Page

La regidora d’Agricultura, Carolina Punset, serà guardonada este dijous 26 de novembre en la segona edició dels Premis Verds 2009. El premi Persona amb Responsabilitat Pública reconeix la labor de l’edil alteana al capdavant de la regidoria d’Agricultura i darrere del desenvolupament de nombrosos projectes a favor de l’agricultura ecològica i el desenvolupament sostenible.
En nota de premsa enviada per la pròpia entitat que promociona els premis, es posa com a exemple iniciatives desenvolupades per Punset com ara la “Guia de Bones Pràctiques Ambientals” o la conversió de solars abandonats en horts urbans i la promoció de fires per a la venda de productes ecològics.
L’acte d’entrega de guardons es realitzarà en la Fira de València este dijous i seran a més premiats el centre Sha Welleness Clinic en la categoria Empresa en el sector de la restauració; la Fundació Vicente Ferrer en categoria ONG i L’escarabat verd en categoria Mitjà de Comunicació a més de Joaquín Marzá Persona en l’Àmbit Privat i Javier Gómez com a esportista d’elit.
La II Edició dels Premis Verds 2009, que situa a Espanya a l’avantguarda del desenvolupament sostenible i l’Alimentació Intel·ligent, arriba al seu punt àlgid en l’acte d’entrega dels guardons. Amb estos guardons, la Fundació José Navarro vol premiar la labor de totes aquelles persones o entitats que desenvolupen una labor distingida en l’àmbit de l’Alimentació Intel·ligent. Les candidatures, arreplegades per la Fundació José Navarro, han sigut avaluades per un Jurat independent, compost per destacades personalitats en l’àmbit de la cultura valenciana, com són José Navarro, Doctor José Anastasio Montero Agut, Pedro Ortiz, Francisco Álvarez Molina, Mª Dolores Arrel Jiménez, Montse Cano, Roman de la Calle, Paco Lloret i Tomás Redondo.

Pin It on Pinterest