Select Page

El concert de Santa Cecília que la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella celebrava dissabte passat es va convertir en un homenatge als 75 anys de vida de la Banda. Així ho posava en relleu el propi escenari del Centre Cultural, guarnit per a l’ocasió i també l’última partix del concert, en la que van participar músics que ja han deixat de ser-ho però que han sigut invitats a participar en la celebració. A l’esdeveniment, en el que també s’oficialitzava l’entrada dels nous músics a la Banda, van assistir entre altres, l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, l’edil de Cultura, Miquel Zaragoza, la regidora de Festes, Pepa Perlés i el regidor d’Infrastructures Santiago Ronda.
Després de la foto oficial de la banda, a les 19:30h els músics, acompanyant a la imatge de Santa Cecília, portada pels directius de l’entitat i en presència de les autoritats municipals, es va procedir a realitzar la desfilada des de la seu de la Societat Recreativa Musical a la parròquia de Santa Anna, on va tindre lloc la missa en honor a Santa Cecília.
Conclosa la missa, la comitiva es traslladava fins al Centre Cultural, on tenia lloc el Concert de Santa Cecília; esdeveniment que va donar inici amb la recepció dels nous músics: María Soler Martínez amb la flauta; Mamen Lledó Ripoll amb el clarinet; Eric Bernal Marco amb el Baix; Jordi Valls Beneyto amb el Saxo i Juan Carlos Ripoll Pérez també amb el Saxo, tots ells acompanyats pels seus pares. A continuació, es van entregar la lira de plata i la lira d’or a Vicente Alvado i Juan Pérez, respectivament, que els van imposar els seus fills, músics de la SRM, després de cedir-los este honor el president de l’entitat musical.
Una vegada instal·lats en els seus llocs els nous músics, l’alcalde obsequiava a la SRM d’Altea la Vella amb un exemplar de Carmina Burana, que va rebre el president de l’entitat, Vicente Ripoll.
Tres van ser les parts del concert, sent en la tercera d’elles quan els músics invitats es van sumar a la plantilla actual de la Banda de la SRM d’Altea la Vella per a commemorar el 75 aniversari del naixement de l’agrupació.
El concert va comptar amb una àmplia presència d’espectadors, que no van voler perdre’s la celebració.


 

Pin It on Pinterest