Select Page

Demà dimarts, 8 de novembre a les 18:00h al Centre Cultural d’Altea la Vella, tindrà lloc un concert a càrrec de la Banda Municipal U.D.P Llíria -Camp de Turia- Serranos; la primera de les bandes espanyoles formada per persones grans. Així ho ha informat l´edil de Cultura, Aurora Serrat.

Com ha indicat la regidora, la Banda Musical U.D.P. Llíria -Camp de Túria- Serranos, es va formar a Llíria, València, l’any 1993, sent la primera Banda Musical composta per persones grans formada a Espanya. Compta amb una plantilla de 50 persones i al llarg dels seus vint-i-vuit anys d’història ha ofert prop de 700 concerts per tota la Geografia espanyola i també de l’estranger com Andorra, Gibraltar i Portugal entre d’altres.

L´entrada al concert és gratuïta i en paraules de la responsable municipal de Cultura, “és un orgull poder col·laborar en la realització d´este concert obrint les portes del Centre Cultural d´Altea la Vella a una entitat musical tan peculiar, atès que es tracta de la primera banda que es va formar amb gent gran i jubilats a Espanya i Europa, sent este un dels millors exemples que l’amor per la música no té edat.”

Aurora Serrat convida a l’assistència dimarts a la vesprada “per gaudir d’un programa on predominen els pasdobles i segur que ens faran gaudir d’uns moments musicals de gran nivell”.

La Banda Musical U.D.P. Llíria -Camp de Túria- Serranos està baix la batuta de Vicente Puchol Calvo i el programa que interpretarà és el següent:

I PART

Fiesta en la caleta de J. Texider

La Berbena de la Paloma (seguidilles) de Tomas Bretón

Ojos Negros, cançó russa, F. Hernan

Granada d’Agustín Lara / A. Alapont

Los dos Adolfos de Martín Domingo

II PART

Agárrate saxo del Mestre Montañes

Autumn Leaves de Joseph. Kosman / J. Presen

El sitio de Zaragoza, Fantasia Militar, de C. Ocidrid

Paquito el xocolater de Gustavo Pascual Falcó

Pin It on Pinterest