Select Page

 L’empresa concessionària del servici de manteniment d’aigua potable i clavegueram, Aigües d’Altea, s’encarrega de realitzar les noves infraestructures tal com marcava el plec de condicions per a optar a la concessió. El primer edil ha explicat que “les obres han millorat en gran manera tota la xarxa de distribució d’aigua i sanejament”. En este sentit, l’alcalde ha afirmat que són uns projectes “importantíssims i imprescindibles per al poble”. Ripoll també ha remarcat que amb estes actuacions “demostrem, una vegada més, que estem treballant per a millorar la qualitat de vida de tots els alteans i alteanes. Des de l’equip de Govern continuarem esforçant-nos per tindre unes bones infraestructures i una Altea millor per a tots”, ha insistit el primer edil.
Respecte d’això, el regidor d’Infraestructures ha detallat les obres, entre les que es troben, “l’adquisició d’una bomba per a l’estació de bombament 2, construcció d’un nou depòsit en Alhama Spring, adequació de les instal·lacions electromecàniques en la urbanització Paradiso, instal·lació del sistema de telegestió de l’abastiment d’aigua potable, adequació dels pous de Riquet-Bernia, substitució de la xarxa de sanejament d’aigües residuals en la partida Pontet, bombament i pressió en l’Illa d’Altea, substitució de la xarxa de sanejament des del carrer Punta Albir fins a Sant Pere, adequació de sanejament en Galera de la Palmeres i carrer Paput, retirada del material de fibrociment amb amiant del depòsit de Sant Xotxim i millora en les xarxes de les partides de Montagud, Lloma i L´Hora”. A més, l’edil socialista ha recordat que “ja s’han finalitzat 8 obres, 3 encara estan en construcció i altres 3 s’iniciaran en breu”.
Ronda ha assegurat que els projectes permeten “millorar la pressió de l’aigua en les cases, renovar les infraestructures de sanejament que estaven deteriorades i evitar pèrdues d’aigua evitant males olors o humitats”. Actualment, des de l’àrea d’Infraestructures també s’està treballant per a aconseguir “reutilitzar les aigües de sanejament de la depuradora per a reg”, ha finalitzat el regidor.


 

Pin It on Pinterest