Select Page

El Regidor de Mitjans i el responsable de la programació de Ràdio Altea informen del nou contingut de la web


Miquel Zaragoza, edil de Mitjans de Comunicació, i Fernando Cortés, cap de programació de Ràdio Altea, han presentat les millores efectuades en la pàgina web de la ràdio; a través de www.radioaltea.com pot escoltar Ràdio Altea en Internet, triar el programa que més li agrade a l’usuari i inclús estar al dia dels últims esdeveniments ocorreguts a Altea i comarca.
La presentació del nou contingut de la web de Ràdio Altea hi ha tingut lloc en la Casa de Cultura, en la que en estos moments estan ubicats de forma temporal els estudis de l’emissora. En ella, l’edil socialista ha mostrat especial interés per la posada en marxa d’este nou projecte de la ràdio municipal, ja que segons Zaragoza, “Ràdio Altea és un mitjà que probablement tinga una audiència diària d’uns 35.000 oients”. Així mateix ha recordat algunes de les actuacions o iniciatives dutes a terme en el si de l’emissora en els últims temps, com per exemple la modernització de mitjans tècnics, per a la qual cosa l’Ajuntament va invertir 12.000€ el passat any.
Miquel Zaragoza ha agraït al responsable de la programació de Ràdio Altea la seua tasca i ha indicat que “el cost de la millora efectuada en la pàgina web de la ràdio ha sigut zero per a l’Ajuntament, ja que l’han connexió els propis treballadors de la ràdio”.
Per a concloure la seua intervenció, l’edil ha recordat algunes de les iniciatives de l’emissora que estan tenint èxit, com per exemple el concurs de contes de Nadal. També ha comentat que “La Ràdio ha rebut una subvenció per fer ús del valencià”.
També el valencià és l’idioma triat pels responsables de la web per a la seua edició, encara que s’està estudiant la possibilitat de realitzar-la també en castellà i anglés.
Com a responsable de la programació, Fernando Cortés ha agraït a la regidoria les atencions que té amb la ràdio; “des de la ràdio hem d’agrair al Regidor de Mitjans que atenga les nostres peticions”.
“Crec que la gent s’ha tornat cada vegada més exigents a l’hora de seleccionar els programes i a partir d’ara la web permet triar el contingut que l’oient desitge. La nova web permet la ràdio a la carta”, ha explicat Cortés.
“Hem optat per un portal de notícies en què càpien novetats d’Altea i comarca. És una web activa en què els continguts seran renovats diàriament. Esta és també una forma de tindre una comunicació amb la gent de tot el món”, ha afegit el responsable de la ràdio.
Ràdio Altea ja té experiència a retransmetre en directe i a través de la Xarxa el passat Certamen de Bandes de Música Vila d’Altea.


 


 

Pin It on Pinterest