Select Page

El Regidor de Comerç, Miguel Zaragoza, va arreplegar este dimarts a Catarroja la renovació del Certificat de Qualitat de l’Oficina AFIC (Agència per al Foment de la Innovació Comercial) de l’Ajuntament d’Altea. Al dit acte va assistir acompanyat del Regidor de Medi Ambient, Santiago Ronda i la tècnica AFIC, Paqui Cortés.
El Regidor va arreplegar el certificat de mans de la directora general de Comerç, Sra. Silvia Ordiñaga i de la Regidora de Comerç de l’Ajuntament de Catarroja, Soledad Ramón.
Este acte és va emmarcar dins de la “Jornada formativa sobre Identitat Corporativa” organitzada per la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, l’Ajuntament de Catarroja i la Xarxa AFIC.
Esta és la quarta renovació del Certificat de Qualitat de l’oficina AFIC. El primer certificat és va obtindre l’any 2004 i en quatre ocasions mes s’ha anat renovant. Este certificat de qualitat està basat en la norma UNEIX-EN-ISO 9001:2000 i certifica que els servicis que és presten dónes de l’oficina AFIC complixen esta norma.
Del total DE 106 Agències que pertanyen a la Xarxa AFIC, 66 tenen el certificat de qualitat.


 

Pin It on Pinterest