Select Page

 
Divendres que ve, 30 d’octubre, tindrà lloc l’estrena del curtmetratge “No tot és el que pareix”, fruit d’un projecte estiuenc educatiu i d’oci posat en marxa per les regidories de Benestar Social i Joventut, a què van denominar “Un estiu de cine sense drogues”. La cita és a les 20:00h al Centre Social; així ho han donat a conéixer els edils de l’àrea, Gemma Córcoles i Eloy Hidalgo.


“Des de Benestar Social este projecte s’emmarca en les activitats que du a terme la Unitat de Prevenció de Drogodependències”, ha explicat Córcoles, qui ha recordat que el projecte estava destinat a jóvens amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys.


 Gemma Córcoles ha qualificat de “molt satisfactòria” l’activitat, perquè s’ha mostrat als jóvens la tipologia de drogues existents i s’ha aconseguit que coneguen el perill que té el seu consum.


En total han sigut 12 els jóvens participants en la iniciativa, que ha comptat amb el finançament del SERVEF, en el cas del personal, i de la Diputació d’Alacant, que ha sufragat els gastos de material. En total el cost del projecte ha ascendit a quasi 6.000€.


“Per a l’estrena s’ha invitat tant al SERVEF com a la Diputació i també a la regidor de Cultura d’Alfàs perquè tracte d’incloure’l en el Festival de Cine del municipi”, ha matisat l’edil socialista. Córcoles ha conclòs la seua intervenció animant a la gent a assistir a l’estrena, “perquè crec que es van a portar una sorpresa molt gratificant”.


Per la seua banda, el regidor de Joventut, Eloy Hidalgo, ha puntualitzat que “amb esta activitat el que buscàvem era aconseguir un rendiment posterior i creiem que s’ ha aconseguit”.


El curt, els treballs del qual a supervisat el cineasta alteà José Miguel Idígoras, té una bona qualitat, segons Hidalgo. Eloy Hidalgo ha agraït la implicació en el projecte dels tècnics municipals i ha avançat que en l’estrena es durà a terme una entrega de premis.



 

Pin It on Pinterest