Select Page

Eloy Hidalgo: “l’equip de govern ha mantingut els servicis a pesar d’eixa reducció en els ingressos municipals “


La regidoria d’Hisenda de l’ajuntament d’Altea ha informat sobre el pagament de llicències d’obres obtingudes a les que han renunciat empreses i particulars en 2008. Es tracta d’una quantitat total de 519.960 euros que ha hagut d’afrontar l’actual equip de Govern. El regidor delegat ha remarcat l’esforç desenvolupat des de l’equip de govern alteà indicant que “el ciutadà no ha notat cap baixa en els servicis, gràcies a la gestió dels regidors que treballen per a això”.


 En l’últim Ple ordinari es van aprovar els comptes anuals de l’any passat amb un resultat patrimonial positiu de 660.000 euros aproximadament, “tenint en compte que es va haver de reduir el capítol d’ingressos pel fet que va disminuir el nivell d’obres executades en el municipi, i que havien particulars i empreses que havien renunciat a les llicències d’obres ja obtingudes” assegura l’edil socialista de l’àrea, Eloy Hidalgo.


Com explica el propi regidor, “quan es demana una llicència d’obra cal fer dos pagaments; u és l’impost sobre construccions i obres i un altre la taxa d’obra, i si el particular o empresa renúncia a este dret a construir se li torna part d’eixos pagaments ja realitzats”.

Pin It on Pinterest