Select Page

Dilluns que ve dia 19 d’octubre començaran les classes de les Aules Universitàries de l’Experiència (AUNEX) per al primer curs i el dimarts dia 20 d’octubre per a segon; així ho ha anunciat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza. L’AUNEX s’impartirà al CEAM de 17 a 19 hores. El programa educatiu complix enguany la seua onzena edició i ja s’han inscrit un total de 44 alumnes, 20 en primer i 24 en segon dels que “el 80% corresponen a dones”, ha informat el regidor de Cultura.


 Segons l’edil socialista, l’AUNEX és “una experiència cultural i educativa on s’impartix un ampli palmito de matèries per professorat especialitzat a la que s’unixen distintes activitats socioculturals” com l’excursió organitzada per al pròxim 20 de novembre on es realitzarà una ruta pels castells de la zona.


 Per a l’edil socialista, “la iniciativa és molt positiva ja que hi ha persones que repetixen la seua matriculació any rere any per la dinàmica dels cursos i l’amistat que es crea entre ells i el professorat”. A més, l’edil ha desvelat que l’AUNEX a Altea compta “amb nombre més gran d’inscrits que en altres poblacions i, enguany, coincidix que la majoria són alteans i alteanes”.


“Els interessats i les interessades encara poden matricular-se per tan sols 70 euros a la Casa de Cultura fins a principis de novembre”, hi ha assenyalat Zaragoza. Així mateix, ha matisat que l’únic requisit indispensable per als alumnes és “tindre complits els 55 anys però no es requerix cap nivell d’estudis”. Zaragoza ha assegurat que els inscrits a l’AUNEX depenen de la Universitat Miguel Hernández pel que tenen accés “a totes les seues activitats culturals i a tots els seus servicis”.


En el curs 2009-2010 s’impartiran distintes assignatures com: història, dret, literatura, nutrició, antropologia cultural o sociologia, entre altres. Els alumnes que finalitzen els seus estudis rebran un diploma acreditatiu de la seua participació a les Aules de l’Experiència.


Tant l’alcalde, Andrés Ripoll, com l’edil de l’àrea visitaran els alumnes dimarts que ve i el dimecres per a comprovar, de primera mà, que l’inici de les classes es desenvolupa amb total normalitat i per a intercanviar impressions tant amb el professorat com amb els inscrits.


 

Pin It on Pinterest