Select Page

Educació aposta per la novetat d’enguany que és la possibilitat d’obtindre la Diplomatura de Secundària sense desplaçar-se a altres municipis


Esta setmana han començat les classes en el Centre Docent Públic de Formació Permanent d’Adults d’Altea amb un total de 260 matriculats. Per a este nou curs hi ha una novetat important, ja que els alumnes podran obtindre la Diplomatura de Secundària sense haver de desplaçar-se a altres municipis per a cursar el segon cicle. Segons la regidora d’Educació, Pepa Perlés, “gràcies a les obres del Pla E en el centre s’ha pogut adaptar a la normativa”. Des d’Educació també s’ha agraït la gestió de la directora del centre, Ana Narbó, perquè Conselleria atorgara el permís i impartir este segon Cicle de Secundària. Actualment 50 persones s’han inscrit en este nivell.
En esta escola d’adults, situada en l’annex de l’Institut Bellaguarda, s’estudien cursos d’alfabetització, lectura per a neolectors i educació de base; Graduat en Educació Secundària; classes d’espanyol i valencià en distints nivells.
També hi ha assenyalat Perlés que “s’espera que la quantitat d’inscrits augmente el pròxim mes de novembre, ja que molts alumnes s’examinen de les proves de valencià i del segon cicle de la diplomatura de Secundària”.


 

Pin It on Pinterest