Select Page

 

L’ampliació de l’edifici unificarà l’àrea de Servicis Socials millorant els seus servicis


L’equip de Govern PSOE-CIPAL encapçalats per l’alcalde, Andrés Ripoll, i la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, han visitat l’ampliació que s’està realitzant al Centre Social. L’edifici comptarà ara amb un equipament intel·ligent adaptat a les noves tecnologies per al control lumínic i l’aire condicionat. A més, la millorada infraestructura també albergarà plaques solars per als punts d’aigua calenta. L’obra que estarà finalitzada al novembre, compta amb un pressupost de 435.703 euros i es finança gràcies al Pla E.
L’execució d’este projecte permetrà unificar l’àrea de Servicis Socials i així millorar les activitats que promou. En este sentit, l’alcalde ha matisat que “aconseguim dotar al municipi d’un espai que permetrà ampliar tots els tallers i jornades que tant d’èxit tenen a Altea”. Ripoll ha felicitat a l’empresa constructora, Proinsa, per “els acabats de l’obra i per complir els terminis d’execució ja que hui comprovem que està pràcticament finalitzada”. Amb esta iniciativa, “aconseguirem millorar els servicis que prestem a la ciutadania”, ha insistit Ripoll.
Per la seua banda, la regidora de Benestar Social ha detallat que l’edifici comptarà “amb servici d’emergència, dos lavabos per a discapacitats, grans finestrals que podran obrir-se per a descongestionar l’aire, nou arxiu per als expedients, gimnàs amb capacitat per a cinquanta persones, despatxos, i una aula multiusos per a conferències que podrà utilitzar qualsevol associació alteana”. Així mateix, l’arquitecte encarregat de l’obra, Jesús García, ha subratllat que “hem aconseguit mantindre i no desvirtuar l’edifici original amb el que complim els objectius marcats”.
El gerent de Proinsa, Fernando Moragón, ha destacat que l’obra s’ha realitzat “en termes adequats de preu, qualitat i termini” i ha agraït a l’Ajuntament “la confiança depositada en nosaltres per a la seua execució”.
A més de l’ampliació també es va realitzar un altre projecte per a soterrar el cable de mitja tensió que estava annex al Centre Social amb el que “hem eliminat la torre elèctrica i els veïns han mostrat la seua satisfacció”, ha remarcat Córcoles. L’edil ha finalitzat que amb el nou Centre Social “estalviarem els 2.100 euros mensuals pel lloguer de les oficines que utilitzava el departament”.

Pin It on Pinterest